ertnews.gr

Ηράκλειο: Απολογείται για το θανατηφόρο τροχαίο στη Μεσαρά ο 62χρονος Ελβετός – Αντιμετωπίζει δίωξη σε βαθμό κακουργήματος

28/09 11:20
Ηράκλειο: Απολογείται για το θανατηφόρο τροχαίο στη Μεσαρά ο 62χρονος Ελβετός – Αντιμετωπίζει δίωξη σε βαθμό κακουργήματος

Αντιμέτωπος με κακουργηματικές διώξεις είναι ο 62χρονος Ελβετός, οδηγός του μοιραίου ΙΧ που συγκρούστηκε με την μοτοσικλέτα του 27χρονου Γιώργου Παπαδάκη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του τελευταίου. 0 62χρονος απολογείται σήμερα στην ανακρίτρια Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροοφορίες, σε εφαρμογή του νέου αυστηρότερου ποινικού κώδικα και καθώς ο οδηγός του Ι.Χ ήταν υπό την επήρεια μέθης, ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για επικίνδυνη οδήγηση, συνιστάμενη σε επικίνδυνους ελιγμούς και προηγούμενη κατανάλωση αλκοόλ, που είχε ως συνέπεια τον θάνατο άλλου.

Ο 62χρονος, που ακολούθως ζήτησε και πήρε προθεσμία, για να απολογηθεί στην ανακρίτρια Ηρακλείου, ενώπιον της οποίας βρίσκεται αυτή την ώρα.

Ο 27χρονος “έσβησε” στο δρόμο Πιτσιδίων – Ματάλων, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους, αλλά και όλη την περιοχή της Μεσαράς, που θρήνησε για έναν ακόμη νέο άνθρωπο – θύμα του Μολώχ της ασφάλτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version