ertnews.gr

Δεν έχει ενισχυθεί το αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου

25/04 10:43
Δεν έχει ενισχυθεί το αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου

Την άμεση ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, το οποίο παραμένει με το ίδιο προσωπικό παρά το γεγονός ότι έχει ξεκινήσει η νέα τουριστική σεζόν, ζητεί με επιστολή της από την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Ηρακλείου.
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή:
“Στο νησί μας ήδη η τουριστική περίοδος από τα μέσα Απριλίου έχει ξεκινήσει και η συγκεκριμένη Υπηρεσία δεν έχει ενισχυθεί από κάποιον αστυνομικό εκτός Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου”.
Προσθέτει δε ότι “πληροφορίες που έχουμε αναφέρουν ότι η αναμενόμενη ενίσχυση με αστυνομικούς εκτός Δ.Α. Ηρακλείου θα είναι μικρότερη της περυσινής (4 μόνιμοι και 2 δόκιμοι σε σχέση με το 2018 που ενισχύθηκε με 5 μόνιμους και 5 δόκιμους Αστυνομικούς) , επίσης ότι με εντολή του Αρχηγείου στο φετινό σχέδιο που εκπονείται για την αστυνόμευση της περιοχής κατά την τουριστική περίοδο , δεν συμπεριλαμβάνεται το Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, παρά την άκρως επιτυχημένη παρουσία της Υπηρεσίας αυτής τα προηγούμενα χρόνια , αν και η περιοχή περιλαμβάνεται στην εδαφική της αρμοδιότητα. Απόφαση που πραγματικά θα μειώσει την αποτελεσματικότητα στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας” .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version