Χιλιάδες είδη – «μαϊμού» κατάσχεσαν οι αρχές

Χιλιάδες προϊόντα – «μαϊμού» και οινοπνευματώδη ποτά κατάσχεσαν αστυνομικοί σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο, όπου, σε συνεργασία με κλιμάκιο του Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής έκαναν ελέγχους σε επιχειρήσεις.
Ως αποτέλεσμα των ελέγχων που έγιναν από τις 29 Ιουλίου ως τις 2 Αυγούστου, συνελήφθη ένας 28χρονος για πώληση οινοπνευματωδών ποτών, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ανδρών ηλικίας 51 έως και 54 ετών και μιας 62χρονης, για διάθεση και πώληση απομιμητικών προϊόντων, πλαστογραφία και απάτη.
Χιλιάδες είδη – «μαϊμού» κατάσχεσαν οι αρχέςΣε καταστήματα και αποθήκες, τα οποία κατέχουν και χρησιμοποιούν σε περιοχές των Δήμων Ηρακλείου, Χερσονήσου και Ρεθύμνου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: 56.851 προϊόντα απομίμησης, όπως ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, 161.500 στάμπες επωνύμων εταιρειών, 2.056 λίτρα οινοπνευματώδη ποτά (551 φιάλες του ενός λίτρου η κάθε μία και ακόμη 301 φιάλες των 5 λίτρων έκαστη) και 5 μηχανήματα εκτύπωσης και τοποθέτησης σταμπών.
Χιλιάδες είδη – «μαϊμού» κατάσχεσαν οι αρχέςΗ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης σε συνεργασία με την Επιχειρησιακή Διεύθυνση Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος