ertnews.gr

Χανιά: Προφυλακίστηκε ο 47χρονος Νορβηγός που δολοφόνησε τη σύντροφό του

22/01 13:39
Χανιά: Προφυλακίστηκε ο 47χρονος Νορβηγός που δολοφόνησε τη σύντροφό του

Φωτογραφία: Παντελής Χουλάκης

Προφυλακιστέος κρίθηκε με ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα Χανίων ο 47χρονος Νορβηγός που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 54χρονης Ελληνίδα σύντροφο του στο χωριό Μεσκλά, του Δήμου Πλατανιά.

Η 54χρονη γυναίκα είχε εντοπιστεί νεκρή με τραύματα στον λαιμό, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής 17 Ιανουαρίου, ενώ ο εντοπισμός και η σύλληψη του 47χρονου, ο οποίος αναζητείτο ως βασικός ύποπτος από την αστυνομία, έγιναν το απόγευμα της Τρίτης 19 Ιανουαρίου, στην περιοχή Λινοπεράματα Ηρακλείου.

Χανιά: Προφυλακίστηκε ο 47χρονος Νορβηγός που δολοφόνησε τη σύντροφό του

Στην ανακρίτρια Χανίων όπου απολογήθηκε σήμερα και για περίπου ένα δίωρο υπήρξε η παραδοχή του Νορβηγού για την δολοφονία, που συνοδεύτηκε όμως από την δικαιολογία, ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύμφωνα με τον διορισμένο αυτεπάγγελτα συνήγορο υπεράσπισης του κ.Νίκο Ποντικάκη, ο Νορβηγός ισχυρίστηκε πως, εκείνη την ημέρα ήταν και εκείνος και το θύμα πολύ μεθυσμένοι και την σκότωσε, αλλά, όπως επεσήμανε, δεν θυμάται πως έγινε ο φόνος. Ισχυρίστηκε πως μετά τα όσα έγιναν το μοιραίο βράδυ αποκοιμήθηκε στο σπίτι και όταν ξύπνησε και είδε νεκρή τη σύντροφο του, υπέστη σοκ και τράπηκε σε φυγή.

Ο Νορβηγός οδηγήθηκε στο κατάστημα κράτησης «Κρήτη 1» στην Αγυιά, όπου θα κρατηθεί έως την εκδίκαση της υπόθεσης.

Κατά την έξοδό του από το δικαστικό μέγαρο Χανίων ο Νορβηγός δέχτηκε φραστική επίθεση από τον αδερφό του πρώην συζύγου του θύματος, ο οποίος μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε ότι έχει πλήρη εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη.

Ρεπορτάζ: Παντελής Χουλάκης – ΕΡΤ Χανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version