Αναβλήθηκε η δίκη του ιερέα για τους πυροβολισμούς

Αναβλήθηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, η δίκη του 47χρονου ιερέα που θέλησε το βράδυ της περασμένης Κυριακής, να “λύσει” με όπλο τις διαφορές του με ιδιοκτήτη συνεργείου αυτοκινήτων σε οικισμό της Μεσαράς.
Η δίκη αναβλήθηκε για τις 24 Αυγούστου, προκειμένου να προσκομιστούν η πραγματογνωμοσύνη και άλλα στοιχεία που κρίθηκαν επιβεβλημένα, ενώ απουσίαζαν και κάποιοι μάρτυρες.
Να σημειωθεί ότι μετά από πρόταση του Εισαγγελέα της Έδρας, το Δικαστήριο επέβαλλε στον 47χρονο ιερωμένο τον όρο, να μην έρθει μέχρι την διεξαγωγή της δίκης σε επαφή καθ’ οιονδήποτε τρόπο, με τον ιδιοκτήτη του συνεργείου αυτοκινήτων.

Η δικογραφία

Σύμφωνα με πληροφορίες στη δικογραφία με τις καταθέσεις του θύματος και των αστυνομικών που πήγαν στη σημείο, παρουσιάζεται ο ιερέας ημίγυμνος από τη μέση και πάνω, να βρίζει τα Θεία, να απειλεί με φράσεις «θα σου πιώ το αίμα», και με τον ένα αστυνομικό να σημειώνει ότι έστρεψε το όπλο εναντίον του, αλλά κατάφερε- παρά το φόβο που ένιωσε- να τον ηρεμήσει να αφήσει το όπλο και να παραδοθεί.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος