Ηράκλειο: Συνάντηση για τη δημοτική βιβλιοθήκη

Με σκοπό την ενημέρωση της εκπαιδευτικής κοινότητας του Δήμου για την επικείμενη λειτουργία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μαλεβιζίου, ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης, συναντήθηκε στο χώρο της βιβλιοθήκης με τους Διευθυντές των σχολείων της περιοχής.
Στη συνάντηση, έγινε ενημέρωση των καθηγητών για την επικείμενη λειτουργία της Βιβλιοθήκης, συζητήθηκαν ζητήματα όπως ο εμπλουτισμός των συλλογών της, η φύση και το είδος των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιούνται σε αυτήν που στόχος όλων είναι να είναι πολυάριθμες και αξιόλογες, παρουσιάστηκε ο σκοπός του Δήμου και της Διοικούσας Επιτροπής της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μαλεβιζίου, που είναι η προσέλκυση των μαθητών όλων των σχολικών βαθμίδων του Δήμου, ενώ έγινε και ξενάγηση στις διάφορες αίθουσες και τις συλλογές της.
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σημείωσε: «Ένα όνειρο και βασικός στόχος της Δημοτικής Αρχής, η λειτουργία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μαλεβιζίου, πλησιάζει ολοένα και πιο κοντά στην ολοκλήρωσή της. Το σπουδαιότατο αυτό εγχείρημα του Δήμου Μαλεβιζίου, δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί ερήμην της εκπαιδευτικής και μαθητικής κοινότητας της περιοχής. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, οργανώσαμε τη συνάντηση αυτή, προκειμένου να ενημερωθούν οι καθηγητές και οι δάσκαλοι του Δήμου μας, να αναλάβουν ρόλο και άποψη στον προσανατολισμό και στη στοχοθεσία της νέας Δημοτικής Βιβλιοθήκης. Απώτερος στόχος μας, παραμένει το αγκάλιασμα της νέας αυτής εκπαιδευτικής δομής από τους μαθητές της περιοχής μας και φυσικά και από τους γονείς τους».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος