Ηράκλειο: Δουλεύουν στο Μαλεβίζι για τα σχολεία

Σε καθημερινή βάση εργάζονται τις τελευταίες μέρες τα συνεργεία του Δήμου Μαλεβιζίου, προκειμένου να είναι έτοιμα όλα τα σχολικά συγκροτήματα την ημέρα έναρξης της σχολικής χρονιάς.
Τα συνεργεία της τεχνικής υπηρεσίας, με την συνεργασία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, των διευθύνσεων των σχολείων, των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, εργάζονται πυρετωδώς και πραγματοποιούν εργασίες συντήρησης στα σχολικά συγκροτήματα, με στόχο όλα να είναι έτοιμα με το πρώτο κουδούνι.
Βαψίματα, καθαρισμοί, επισκευές και συντήρηση υδραυλικών και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, τοποθέτηση νέας αίθουσας στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου, τσιμεντόστρωση στη ράμπα πάρκινγκ του Λυκείου Γαζίου, είναι μερικές από τις εργασίες που πραγματοποιούνται και οι οποίες προβλέπεται να συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες.
Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Για μια ακόμα χρονιά, προετοιμαζόμαστε για την υποδοχή των μαθητών για τη νέα σχολική χρονιά. Μέσα σε ένα εξαιρετικά δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, προσπαθούμε με όλα τα διαθέσιμα μέσα να ανταποκριθούμε και να συντηρήσουμε τα πολλά σχολικά κτίρια του δήμου μας, έτσι ώστε οι μαθητές όλων των βαθμίδων, να ξεκινήσουν τα μαθήματά τους κάτω από κατάλληλες συνθήκες».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος