ertnews.gr

Υπογραφή σύμβασης για αναστήλωση γέφυρας Πλάκας

Με ιδιαίτερο συμβολισμό
19/09 09:09
Υπογραφή σύμβασης για αναστήλωση γέφυρας Πλάκας

ΑΠΕ-ΜΠΕ/STR

Υπογραφή της σύμβασης χτες ανάμεσα στον υπουργό Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας για την «στερέωση, αποκατάσταση, αναστήλωση, ανάδειξη της Γέφυρας Αράχθου, στην Πλάκα», που είναι ο ακριβής τίτλος του έργου.

Υπογραφή σύμβασης για αναστήλωση γέφυρας Πλάκας
«Είναι μια μέρα που συμβολίζει ότι η ενότητα των υγιών δυνάμεων της Ελληνικής κοινωνίας μπορούν σε σύντομο χρονικό διάστημα να ανατάξουν την χώρα από την καταστροφή που έγινε τα προηγούμενα χρόνια», δήλωσε ο κ. Σπίρτζης.
Ο υπουργός Υποδομών προανήγγειλε ταυτόχρονα και το ξαναχτίσιμο της γέφυρας Κοράκου στην Κοιλάδα του Αχελώου, τονίζοντας: «Έχουμε μπροστά μας πολύ δουλειά για τη χώρα, για την πολιτιστική της κληρονομιά και για τις ιστορικές μνήμες που έχουν όλα τα μνημεία».

Στην υπογραφή της σύμβασης, μεταξύ άλλων, παρέστησαν η Μυρσίνη Ζορμπά, υπουργός Πολιτισμού, η Όλγα Γεροβασίλη, υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υποδομών, Γιώργος Δέδες και ο δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων, Γιάννης Σεντελές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version