ertnews.gr

Τα μυστικά της γαστρονομίας σε σεμινάριο στην Πάργα

23/03 09:13
Τα μυστικά της γαστρονομίας σε σεμινάριο στην Πάργα

Τα μυστικά της μοντέρνας Ελληνικής και Ηπειρώτικης Κουζίνας, αποκάλυψαν στο διήμερο σεμινάριο μαγειρικής, στην Πάργα, με τίτλο «γαστρονομικές περιπλανήσεις», οι σεφ του «Κλάμπ» Ηπείρου και το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «Φάσμα».
Ανάμεσα στα άλλα οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να μάθουν πώς φτιάχνεται ένα γλυκό εστιατορίου, το «Ελληνικό Ηπειρώτικο Πρωινό», το καπνιστό κρέας, να γνωρίσουν τις συνταγές μαγειρικής της τσιπούρας και άλλων αλιευμάτων ενώ έκπληξη αποτέλεσε το πιάτο με τον συνδυασμό αυγοτάραχου και τραχανά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version