Ειδήσεις από την ΕΡΤ Κοζάνης

Σύντομη Ενημέρωση από τις Περιφερειακές Ενότητες Κοζάνης, Γρεβενών και Καστοριάς

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

  • Η ανάγκη διευθέτησης του εσωτερικού κομματικού μετώπου αλλά και ο εγκλωβισμός του στις υποσχέσεις που έλεγε προεκλογικά, οδήγησαν τον Πρωθυπουργό στην παραίτηση και την προκήρυξη των εκλογών, τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης ο βουλευτής Κοζάνης της Ν.Δ Γιώργος Κασαπίδης. 
  • Την παραίτησή του υπέβαλε ο Συντονιστής των Ανεξάρτητων Ελλήνων της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, Απόστολος Πεταλωτής, αφήνοντας αιχμές για το κόμμα για τη νέα συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές. 
  • Οι εκκρεμότητες σχετικά με την χρηματοδότηση  μελετών  του νέου χώρου μετεγκατάστασης της Μαυροπηγής θα απασχολήσουν τη σημερινή συνάντηση μεταξύ του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, του δημάρχου Εορδαίας και των μελών της επιτροπής Αγώνα. 
  • Συνεδριάζει στη 1 το μεσημέρι η Επιστημονική Επιτροπή Παρακολούθησης – Πιστοποίησης για τον Έλεγχο των Προγραμμάτων Καταπολέμησης Κουνουπιών στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
  • Ο απολογισμός του δημάρχου και το αίτημα των  φασολοπαραγωγών για τροποποίηση κανονισμού ΕΛΓΑ για την αναγγελία ζημιών λόγω καύσωνα είναι ανάμεσα στα θέματα της σημερινής διπλής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς, που θα ξεκινήσουν στις 7 το βράδυ.
  • Η εισήγησης έργων στην Επιτροπή Παρακολούθησης του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος είναι ένα από τα βασικά θέματα που θα συζητηθούν στην αυριανή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας.
  • Ο υποσιτισμός μαθητών και η παιδική φτώχεια, θα απασχολήσουν την αυριανή συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
  • Κλειστό παραμένει από τα μεσάνυχτα το τμήμα τη Εγνατίας Οδού από τον κόμβο των Κοίλων μέχρι και τον κόμβο της Καλαμιάς στην κατεύθυνση Θεσσαλονίκης-Ηγουμενίτσας, εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος που συνέβη μεταξύ δύο φορτηγών, καθώς στο οδόστρωμα έπεσε μεγάλη ποσότητα καλαμποκιού.
  • Η ανάγκη επίλυσης του προβλήματος διάθεσης της Πατάτας, αλλά και το ζήτημα που έχει προκύψει με τις μεγάλες περιόδους ανομβρίας, εξαιτίας του βομβαρδισμού των νεφών στην Ημαθία, είναι τα ζητήματα που έθεσε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Πολυμύλου Κοζάνης, Απόστολος Ταϊγανίδης μιλώντας στην πρωινή ενημέρωση της ΕΡΤ Κοζάνης.
  • Συναυλία  με μουσικά ακούσματα που όλοι αγαπήσαμε, δίνει σήμερα στις 9 το βράδυ  η Φιλαρμονική του Δήμου Εορδαίας «Αριστοτέλης» στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας.
  •  «Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη… είναι μια φανταστική χώρα των ζώων» είναι ο τίτλος της δράσης  που πραγματοποιεί η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καστοριάς «Αθανάσιος Χριστόπουλος»  σήμερα από τις 11:00  το πρωί έως τις 12.30 το μεσημέρι . 
  • Στην Παλιά Καστανιά του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού διεξάγεται για 10η συνεχόμενη χρονιά έως και το Σάββατο, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού, με φόντο την τεχνητή λίμνη του Πολύφύτου.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Επιμέλεια: Μάκης Νασιάδης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος