Ημέρα οικολογικής συνείδησης για την Ακαδημία του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ

Μια διαφορετική ..προπόνηση σχεδίασαν για τους αθλητές, οι επιτελείς της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ, σε συνεργασία με το τμήμα καθαριότητας του Δήμου Φλώρινας, για το Σάββατο 24 Οκτωβρίου. Το πρόγραμμα της ημέρας περιλάμβανε εξωραϊσμό του Λόφου του Αγίου Παντελεήμονα, μία περιβαλλοντικού χαρακτήρα δράση που συνάδει με τις βασικές προτεραιότητες του ιδρυτικού καταστατικού του Συλλόγου.

Περισσότεροι από 50 νεαροί ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες του ΠΑΣ Φλώρινα συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Σχολείων, όπου δόθηκαν οδηγίες και τους διανεμήθηκαν πλαστικά γάντια και σακούλες σκουπιδιών από τον Δήμο Φλώρινας.

Οι παίχτες του ΠΑΣ ακολούθησαν το μονοπάτι που περνάει πίσω από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ανέβηκαν στον λόφο σε ομάδες των 5 – 6 ατόμων και γέμισαν  πλαστικές σακούλες με απορρίμματα. Οι αθλητές του ΠΑΣ έφτασαν μέχρι τον «Σταυρό» σαρώνοντας” ένα μεγάλο μέρος μονοπατιών.

Η προπονητική μονάδα του Σαββάτου μπορεί να ήταν διαφορετική από τις συνηθισμένες, αποτυπώνει όμως το οικολογικό πνεύμα και την έμπρακτη προσπάθειά μας για καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης, ιδιαίτερα στις νεαρές ηλικίες. Άλλωστε, εκείνο που χαρακτηρίζει διαχρονικά τον ΠΑΣ είναι η δυναμική παρουσία των ανθρώπων του στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα, πέρα από την αμιγώς αθλητική τους ιδιότητα” αναφέρει ανακοίνωση του συλλόγου, ο οποίος ευχαριστεί τον Δήμαρχο κ. Βασίλη Γιαννάκη, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Θεοφανίδη Δημήτριο και τον υπεύθυνο Καθαρισμού Κοινόχρηστων χώρων του Δήμου κ. Χαράλαμπο Αράπογλου για την υποστήριξη της δράσης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος