Για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί

Για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, ηλικίας 25 και 27 ετών από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών Φλώρινας.

Κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθη σε περιοχή της Θεσσαλονίκης ο 27χρονος, διότι επιχείρησε να πουλήσει ναρκωτικές ουσίες σε άτομο, το οποίο αντιλαμβανόμενο τον επικείμενο έλεγχο από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, τράπηκε σε φυγή.

Από την έρευνα, προέκυψε ότι ο 27χρονος είχε προμηθευτεί τις ναρκωτικές ουσίες από τον 25χρονο, έναντι χρηματικής αμοιβής, ο οποίος και συνελήφθη σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 25χρονου, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, καθώς και στην κατοχή του 27χρονου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: 78,96- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, 2- κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των -485- ευρώ.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος