Γ. Αντωνιάδης : “Απαλλάσσονται από τον ΕΝΦΙΑ οι κάτοικοι των Αναργύρων”

“Απαλλάσσονται από τον ΕΝΦΙΑ οι ιδιοκτήτες των ακινήτων του οικισμού των Αναργύρων του Δήμου Αμυνταίου, με τροπολογία που κατατέθηκε σήμερα (11/06/2021) από το Υπουργείο Οικονομικών” αναφέρει, σε ανακοίνωση του, ο Βουλευτής Ν.Δ Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης .Ο βουλευτής τόνισε πως πρόκειται για ένα χρόνιο και δίκαιο αίτημα των κατοίκων που πλέον ικανοποιείται δια του αρμόδιου Υφυπουργού Οικονομικών Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου.

Γ. Αντωνιάδης  : “Απαλλάσσονται από τον ΕΝΦΙΑ οι κάτοικοι των Αναργύρων”Οι κάτοικοι της Τ.Κ. Αναργύρων αναγκάστηκαν να ξεριζωθούν από τα σπίτια τους τον Ιούνιο του 2017 με την κατολίσθηση του ορυχείου Αμυνταίου που έπληξε τις οικίες των κατοίκων της περιοχής δημιουργώντας ρήγματα.
Απο το καλοκαίρι του 2017 οι κάτοικοι έχουν μεταφερθεί σε άλλες περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας όπως το Αμύνταιο και η Πτολεμαΐδα περιμένοντας να αποζημιωθούν για να γίνει η μετεγκατάσταση του οικισμού στη θέση Κουρι Πτολεμαΐδας που έχουν επιλέξει.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος