Φλώρινα: Συμμετοχή αθλητών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πρακτικής σκοποβολής όπλων χειρός

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής Όπλων Χειρός 2021, στο σκοπευτήριο Νικόπολης Κοζάνης με διοργανωτή τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος και τον Σκοπευτικό Όμιλο Κοζάνης, συμμετείχαν οι Φλωρινιώτες σκοπευτές Ηλίας Μουλέλης και Αντωνία Κροκαροπούλου που αγωνίζονται με τον ΑΘΛΟΣ (ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ), οι οποίοι συμμετείχαν στις κατηγορίες Production Optics και Standard αντίστοιχα.
Φλώρινα: Συμμετοχή αθλητών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πρακτικής σκοποβολής όπλων χειρόςΟ αγώνας ήταν εξαιρετικά απαιτητικός από πλευράς ακριβείας και τεχνικής, με τα στάδια να είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να δοκιμάζουν τους αθλητές σε όλους τους παράγοντες της επίδοσης της πρακτικής σκοποβολής: ακρίβεια, ταχύτητα, επιδεξιότητα. Η συμμετοχή συνολικά ανήλθε στους 250 αθλητές περίπου από όλα τα μέρη της Ελλάδας.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η Αντωνία Κροκαροπούλου κατέκτησε την 1η θέση Standard Ladies, ενώ στο διεθνές κομμάτι του αγώνα τιμήθηκε με το μετάλλιο president της διεθνούς Ομοσπονδίας (απονομή στον 1ο κάθε κατηγορίας και υποκατηγορίας για αγώνες επιπέδου 3 και άνω). Ο Ηλίας Μουλέλης κατάφερε να πλασαριστεί στην 4η θέση με πάρα πολλά λάθη, μια ανάσα από το βάθρο, μακριά όμως από την καλή του απόδοση.

Η καλή πορεία των Φλωρινιωτών σκοπευτών του ΑΘΛΟΣ συνεχίζεται με πανελλήνιες διακρίσεις αποδεικνύοντας τη συστηματική δουλειά στον σχεδιασμό και την εφαρμογή της προπόνησης. Το τελευταίο κομμάτι της αγωνιστικής περιόδου θα συνεχιστεί το φθινόπωρο με αγώνες επιπέδου 3.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος