ertnews.gr

Φλώρινα: Εθελοντική αιμοδοσία – Έκκληση για συμμετοχή

18/10 11:14
Φλώρινα: Εθελοντική αιμοδοσία – Έκκληση για συμμετοχή

Με αφορμή το συνεχές και ιδιαίτερα οξύ πρόβλημα έλλειψης αίματος στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας, διοργανώνεται εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου, από τις 9:00 το πρωί μέχρι τη 1.00 το μεσημέρι, στον χώρο του ΚΑΠΗ του Δήμου Φλώρινας.

Την δράση διοργανώνει το Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το Γραφείο Εθελοντισμού και η Διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου Φλώρινας,  σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του νοσοκομείου.

Με δεδομένη την αυξημένη ανάγκη για αίμα, γίνεται έκκληση στους πολίτες, καθώς “κάθε μία μονάδα αίματος που θα συγκεντρωθεί θα συμβάλει ουσιαστικά στην επάρκεια του πολυτιμότερου αγαθού για τον συνάνθρωπο που το έχει άμεση ανάγκη”.

Οι διοργανωτές απευθύνονται και σε πολίτες μέλη Σωματείων και Συλλόγων, που έχουν επιδείξει συνεχές και αμείωτο ενδιαφέρον για κοινωνικά θέματα, να συμβάλουν, σημειώνοντας πως, οι μονάδες αίματος που θα δοθούν, μπορούν να εγγραφούν και στις Τράπεζες Αίματος που ενδεχομένως διαθέτει ο σύλλογος ή σωματείο και να διατεθούν όταν υπάρχει ανάγκη, σε μέλη των συλλόγων ή σωματείων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version