Φλώρινα: Εθελοντική αιμοδοσία – Έκκληση για συμμετοχή

Με αφορμή το συνεχές και ιδιαίτερα οξύ πρόβλημα έλλειψης αίματος στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας, διοργανώνεται εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου, από τις 9:00 το πρωί μέχρι τη 1.00 το μεσημέρι, στον χώρο του ΚΑΠΗ του Δήμου Φλώρινας.

Την δράση διοργανώνει το Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το Γραφείο Εθελοντισμού και η Διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου Φλώρινας,  σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του νοσοκομείου.

Με δεδομένη την αυξημένη ανάγκη για αίμα, γίνεται έκκληση στους πολίτες, καθώς “κάθε μία μονάδα αίματος που θα συγκεντρωθεί θα συμβάλει ουσιαστικά στην επάρκεια του πολυτιμότερου αγαθού για τον συνάνθρωπο που το έχει άμεση ανάγκη”.

Οι διοργανωτές απευθύνονται και σε πολίτες μέλη Σωματείων και Συλλόγων, που έχουν επιδείξει συνεχές και αμείωτο ενδιαφέρον για κοινωνικά θέματα, να συμβάλουν, σημειώνοντας πως, οι μονάδες αίματος που θα δοθούν, μπορούν να εγγραφούν και στις Τράπεζες Αίματος που ενδεχομένως διαθέτει ο σύλλογος ή σωματείο και να διατεθούν όταν υπάρχει ανάγκη, σε μέλη των συλλόγων ή σωματείων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος