Φλώρινα: Δηλώσεις συμμετοχής στα δωρεάν εργαστήρια δημιουργικής γραφής

Ξεκινησαν οι Δηλώσεις συμμετοχής στα δωρεάν εργαστήρια Δημιουργικής Γραφής για παιδιά του ΟΕΝΕΦ , με Ημερομηνία εκκίνησης των εργαστηρίων την Κυριακή 06 Νοεμβρίου 2022, στη 13:00.
Τα εργαστήρια θα υλοποιούνται στο Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα (7ης Νοεμβρίου 9, 2385101446) και όλες οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται με τη τήρηση όλων των απαραίτητων προφυλάξεων και διατάξεων προστασίας κατά της πανδημίας COVID-19. Επιμορφωτές του εργαστηρίου είναι ο Παιδαγωγός και Επιστημονικός Συνεργάτης του ED Δυτικής Μακεδονίας, Άκης Δημητρίου, η Νηπιαγωγός, Ιωάννα Χατζή και η φιλόλογος, Κατερίνα Μάρου.
Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ ή στον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/3DAGIKv
Η συμμετοχή των παιδιών είναι ΔΩΡΕΑΝ, με προϋπόθεση ο γονέας ή κηδεμόνας του παιδιού να είναι εγγεγραμμένο μέλος/φίλος του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας. Τα βήματα εγγραφής είναι ΕΔΩ.
Το Σχέδιο «Δημιουργική Γραφή: ένα εργαλείο επικοινωνίας, αυτοέκφρασης και αλληλεγγύης» είναι ένα Έργο Αλληλεγγύης, που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης και φορέα υποστήριξης το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ).
Tο Σχέδιο Αλληλεγγύης «Δημιουργική Γραφή: ένα εργαλείο επικοινωνίας, αυτοέκφρασης και αλληλεγγύης» έχει ως στόχο να καταστήσει αντιληπτό το ρόλο της έκφρασης, της γραφής και του λόγου, διδάσκοντας αφηγηματικές τεχνικές, ποίηση, στιχουργική, μελοποίηση, μετάφραση, θεατρική γραφή, κινηματογραφική γραφή και σεναριογραφία.
Τα εργαστήρια «Δημιουργική Γραφή: ένα εργαλείο επικοινωνίας, αυτοέκφρασης και αλληλεγγύης» απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας κυρίως 10-13 ετών.
Η θεματική που θα προσεγγιστεί στα εν λόγω εργαστήρια είναι: “Παραμύθια και πολιτισμοί: Δημιουργική αξιοποίηση των παραμυθιών”.
Τα εργαστήρια θα υλοποιούνται μία φορά την εβδομάδα (για αρχή), κάθε Κυριακή στις 13:00 και θα έχουν συνολική διάρκεια 1,5 ώρα.
Η ομάδα συγκροτείται από 15 παιδιά.
Η συνολική διάρκεια του εργαστηρίου είναι περίπου ένας μήνας (ανάλογα τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον των παιδιών)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος