Φλώρινα: Διαμονή προϊόντων ΤΕΒΑ

Στη διανομή νωπών προϊόντων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ προχωράει η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, στις 19, 20 και 21 Ιουλίου.
Στο Δήμο Φλώρινας η διανομή θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη από τις 09:00 έως τις 14:00 στο χώρο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου επί της οδού 3ο χιλιόμετρο Φλώρινας – Νίκης απέναντι από τα πανεπιστήμια.
Στον Δήμο Αμυνταίου στις 21 Ιουλίου ημέρα Τετάρτη 10:00-15:30 στο χώρο του παλιού παιδικού δίπλα στην εκκλησία της Αναλήψεως στις Εργατικές κατοικίες, ενώ στον Δήμο Πρεσπών στις 20 Ιουλίου ημέρα Τρίτη 11:00-14:00 στο χώρο του παλαιού Δημαρχείου.
Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν είναι:
ΑΛΕΥΡΙ (1000 GR)
ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ (300GR)
ΒΟΕΙΟ ΚΡΕΑΣ (1 KG)
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ (1 LITRO)
ΖΥΜΑΡΙΚΑ (500 GR)
ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ(1 LITRO)
ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ (ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 1KG)
ΡΥΖΙ (500 GR)
ΣΚΟΝΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ (2 KG)
ΦΑΚΕΣ (500 GR)
ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΡΕΑΣ (1 KG)
ΨΩΜΙ ΓΙΑ ΤΟΣΤ (340 GR)

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα με την επίδειξη της απόφασης έγκρισης ΚΕΑ ή του ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης που παραλαμβάνει και σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των ιδίων, με επιπλέον κατάθεση εξουσιοδότησης ετέρου προσώπου (δεν απαιτείται γνήσιο της υπογραφής) και επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας. Λόγω της υφιστάμενης κατάστασης από την πανδημία covid-19 θα τηρηθούν όλοι οι προβλεπόμενοι κανόνες ασφάλεια.

Υποχρεώσεις Ωφελούμενων

Οι ωφελούμενοι είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν της παρακάτω οδηγίες:
1. Να προσέλθουν στο σημείο παραλαβής των τροφίμων αυστηρά στη προκαθορισμένη μέρα και ώρα που θα τους κοινοποιηθεί με SMS. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να τηρηθεί ο συγκεκριμένος κανόνας για την αποφυγή μποτιλιαρίσματος.

2. Κατά τη ταυτοποίηση και παραλαβή να φορούν μάσκα.

3.Μεθοδολογία Διανομής «DriveThrough»

Λόγω της υφιστάμενης κατάστασης και της πανδημίας Covid-19, οι ωφελούμενοι θα προσεγγίσουν το σταθερό σημείο διανομής (Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο) αποκλειστικά με όχημα ακολουθώντας τους διαμορφωμένους διαδρόμους εισόδου και εξόδου στο περιβάλλοντα χώρο του γυμναστηρίου έτσι ώστε:

1. Οι ωφελούμενοι δεν θα αποβιβάζονται σε καμία στιγμή από τα οχήματα τους.

2. Να διέρχονται από δύο «στάσεις» όπου:

Στη πρώτη, θα πραγματοποιείται η ταυτοποίηση τους από υπαλλήλους του Δήμου που θα είναι προφυλαγμένοι με μάσκες και γάντια. Μετά την ταυτοποίηση οι ωφελούμενοι θα υπογράφουν με δικό τους στυλό σε έντυπη λίστα.

Στη δεύτερη, ο ωφελούμενος θα υποδεικνύει στους υπαλλήλους του αναδόχου που θα τοποθετήσουν τα τρόφιμα εντός του οχήματος και οι υπάλληλοι της αναδόχου εταιρίας ολοκληρώνουν την διαδικασία.

Με την ολοκλήρωση της παραπάνω διαδικασίας συνεχίζουν την έξοδο τους από τον περιβάλλοντα χώρο του γυμναστηρίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος