Δήμαρχος Φλώρινας: “Άμεση ενίσχυση της περιοχής” – Αυτοψία κυβερνητικού κλιμακίου

Η άμεση οριοθέτηση της περιοχής του Δήμου Φλώρινας ως σεισμική, η χρηματοδότηση του Δήμου Φλώρινας για την αντιμετώπιση των αναγκών που προκύπτουν καθημερινά και η άμεση επιχορήγηση των εργασιών για τις επισκευές των σχολικών κτηρίων, είναι μερικά από τα αιτήματα του Δήμου Φλώρινας που κατέθεσε ο Δήμαρχος Βασίλης Γιαννάκης κατά την διάρκεια της σύσκεψης με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ.Στυλιανιδη και τον Υφυπουργό πάρα τω Πρωθυπουργό κ.Τριαντοπουλο.

Επιπλέον ο κ. Γιαννάκης ζήτησε την ενίσχυση του Δήμου Φλώρινας με προσωπικό και τη νομοθετική διευθέτηση των υπερωριών του προσωπικού του Δήμου, την ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Φλώρινας (εξοπλισμό, υλικά μέσα, προμήθεια οικίσκων και μηχανημάτων), ειδική χρηματοδότηση για την αποκατάσταση των διατηρητέων κτηρίων, την παράταση του προγράμματος «Εξοικονομώ» για τους δημότες του Δήμου Φλώρινας και το άμεσο άνοιγμα της πλατφόρμας αποζημιώσεων για την καταγραφή ζημιών σε οικήματα και οικοσκευές.

Νωρίτερα, ο κ. Δήμαρχος συνόδευσε το κυβερνητικό κλιμάκιο στην αυτοψία που πραγματοποίησε σε κτίσματα που έχουν υποστεί ζημιές.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος