Αμύνταιο: Η αγροτική πολιτική σημείο αναφοράς

«Είχαμε έναν γόνιμο και παραγωγικό διάλογο με τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της ευρύτερης περιοχής της Φλώρινας και του Αμυνταίου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις προτάσεις που έχουν για την βελτίωση του πρωτογενή τομέα» ανέφερε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας Παύλος Γεωργίου αναφερόμενος στην ημερίδα για την Αγροτική πολιτική που διοργανώθηκε στο Αμύνταιο τη περασμένη Κυριακή.
Ο κ. Γεωργίου είπε ακόμα πως «καταλαβαίνουμε την αγωνία των αγροτών και των κτηνοτρόφων για το μέλλον του πρωτογενή τομέα και όλα τα προβλήματα και οι προτάσεις που ακούστηκαν στην ημερίδα θα κατατεθούν στην Κυβέρνηση και στο Αρμόδιο Υπουργείο έτσι ώστε να βρεθούν λύσεις καθώς ο πρωτογενής τομέας στην περιοχή μας είναι και αυτός που θα φέρει την οικονομική και όχι μόνο ανάπτυξη της περιοχής».
Στο πλαίσιο της ημερίδας αναλύθηκαν τα νέα προγράμματα που ήδη τρέχουν ,τα χρηματοδοτικά εργαλεία μέσω ΕΣΠΑ αλλά και όλες οι αλλαγές στο τομέα της Αγροτικής πολιτικής της χώρας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος