ΕΡΤ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Εκδήλωση από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές το πρωί στην Κέρκυρα, η εκδήλωση, για την ενίσχυση της οργάνωσης «Χαμόγελο του Παιδιού». Σύμφωνα με ενημέρωση από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων, η εκδήλωση με τίτλο: «Δίνουμε περισσότερο Χαμόγελο στα Παιδιά», πραγματοποιήθηκε με δική της πρωτοβουλία και περιλάμβανε την δωρεάν προβολή σε κινηματογράφο της Κέρκυρας, δύο παιδικών ταινιών, με μοναδικό αντίτιμο τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, απαραίτητα για την λειτουργία του σπιτιού της οργάνωσης στο νησί.

Η προσπάθεια πέτυχε απόλυτα τον σκοπό της καθώς συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 500 σακούλες με τρόφιμα, από το πλήθος των μικρών και μεγάλων που παρακολούθησαν τις δύο κινηματογραφικές ταινίες.
Στην διοργάνωση και την επιτυχία της εκδήλωσης καθοριστική ήταν η συμβολή της διεύθυνσης του κινηματογράφου που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, της τοπικής διοίκησης Κέρκυρας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κέρκυρας, καθώς και θερμή ανταπόκριση των πολιτών της Κέρκυρας.

«Η Ελληνική Αστυνομία συνεπής στον κοινωνικό της ρόλο συνεχίζει την προσπάθεια ενίσχυσης συλλόγων και ευπαθών κοινωνικών ομάδων κατά την περίοδο των εορτών, αλλά και σε καθημερινή βάση», επισημαίνει σχετική ανακοίνωση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος