ΕΡΤ Ιωαννίνων, Ήπειρος: Συλλήψεις φυγόποινων

Συνελήφθη, στην Ελεούσα Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 38χρονος υπήκοος Αλβανίας. Σε βάρος του 38χρονου εκκρεμούν δύο καταδικαστικές αποφάσεις, συνολικής ποινής φυλάκισης (50) μηνών και χρηματικής ποινής (8.000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών, απειλή και σωματική βλάβη.
Συνελήφθη, επίσης στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 23χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση ποινής φυλάκισης πέντε μηνών και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Τέλος συνελήφθη, στο Ράγιο Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 49χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής (3.000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Επιπρόσθετα διαπιστώθηκε ότι, ο 49χρονος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος