ΕΡΤ Ιωαννίνων: Αγροτικά προϊόντα με υψηλή προστιθέμενη αξία

Με στόχο τη διαμόρφωση ανταγωνιστικών τοπικών προϊόντων με υψηλή προστιθέμενη αξία, οι Περιφέρειες Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας προχωρούν στην υλοποίηση δύο έργων σε συνεργασία με τον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ. Στο πλαίσιο των ανωτέρω δράσεων θα μελετηθεί η προσθήκη ενζύμων ή ξηρής σκόνης εδωδίμων φαρμακευτικών μανιταριών από βιοτεχνίες παραγωγής μανιταριών της Ηπείρου και των Γρεβενών σε low- fat γιαούρτια και τυριά και θα εκτιμηθεί η σωστή αναλογία με στόχο τη δημιουργία «Λειτουργικών τροφίμων» υψηλής διαιτητικής και διατροφικής αξίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος