Υποδοχή μαθητών και εκπαιδευτικών του προγράμματος ERASMUS στο Δημαρχείο και τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων

Μαθητές και εκπαιδευτικούς από την Γαλλία, την Πορτογαλία και τη Ρουμανία που επισκέφθηκαν τα Χανιά στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS, υποδέχτηκαν στο Δημαρχείο η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου. Τα μέλη των ξένων αποστολών συνόδευαν εκπαιδευτικοί και μαθητές του Γενικού Λυκείου Ελευθερίου Βενιζέλου.
Υποδοχή μαθητών και εκπαιδευτικών του προγράμματος ERASMUS στο Δημαρχείο και τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων
Η κα. Ζερβουδάκη καλωσόρισε τα μέλη των ξένων αποστολών και είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τους μαθητές, οι οποίοι μοιράστηκαν την εμπειρία του ταξιδιού τους μέσω του προγράμματος ERASMUS, έχοντας επισκεφθεί την Ρουμανία, την Πορτογαλία αλλά και την Ελλάδα. Μάλιστα, οι μαθητές μοιράστηκαν την ανυπομονησία τους για το επόμενο ταξίδι τους στη Γαλλία.
Υποδοχή μαθητών και εκπαιδευτικών του προγράμματος ERASMUS στο Δημαρχείο και τη Δημοτική Βιβλιοθήκη ΧανίωνΜε το πέρας της ξενάγησης στο Δημαρχείο Χανίων, η αποστολή επισκέφθηκε τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων, όπου ακολούθησε περιήγηση στους χώρους της βιβλιοθήκης για τους μαθητές, αλλά και στη Βιβλιοθήκη Ελ. Βενιζέλου για τους εκπαιδευτικούς από την Προϊσταμένη των Βιβλιοθηκών του Δήμου Χανίων, Βιβή Χουδαλάκη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος