Βανδαλισμοί και δολιοφθορές στους Τάφους των Βενιζέλων

Βανδαλισμοί και δολιοφθορές στους Τάφους των Βενιζέλων στο Ακρωτήρι έλαβαν χώρα το βράδυ της Πέμπτης, 23/03, από αγνώστους, όπως διαπιστώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων και τα συνεργεία του Δήμου.

Από τους βανδαλισμούς προκλήθηκαν ζημιές σε λάμπες φωτισμού, αλλά και στο άγαλμα του Καγιαλέ, ενώ, όπως κατέγραψαν τα συνεργεία του Δήμου, οι άγνωστοι επιχείρησαν να βάλουν φωτιά σε όλους τους κάδους απορριμμάτων, που υπάρχουν στον περιβάλλοντα χώρο.

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου, Μιχάλης Τσουπάκης, που βρέθηκε νωρίτερα σήμερα στο σημείο τόνισε: «Ερχόμενοι εδώ αντικρίσαμε μια πραγματικά θλιβερή εικόνα, με το βεβηλωμένο άγαλμα του Καγιαλέ, τις ζημιές στον φωτισμό αλλά και την προσπάθεια εμπρησμού στον περιβάλλοντα χώρο. Η πιθανή εξάπλωση της φωτιάς θα μπορούσε να είχε πλήξει τμήμα του αστικού ιστού».

Σημειώνεται ότι τα τεχνικά συνεργεία αλλά και τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Χανίων βρέθηκαν στο σημείο και αποκατέστησαν άμεσα τις φθορές, ενώ πραγματοποιήθηκε και καταγγελία στις αρμόδιες αρχές.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος