Συναυλία-αφιέρωμα της ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη μας, Μίκη Θεοδωράκη

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ καλεί τον χανιώτικο λαό και τη νεολαία να συμμετέχουν μαζικά στη συναυλία-αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στις 8.30μ.μ. στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης».


Συμπληρώθηκε ήδη ένας χρόνος από την ημέρα που ο Μίκης Θεοδωράκης πέρασε στην αθανασία. Αφήνει κληρονομιά το έπος της πάλης του λαού μας στον 20ο αιώνα, που κι ο ίδιος συμμετείχε, χωνεμένο σε νότες, παρτιτούρες και αξεπέραστα λαϊκά άσματα.
Το έργο του ήταν, είναι και θα είναι ζώσα δύναμη των μεγάλων αγώνων, για την απαλλαγή του λαού από την απειλή του πολέμου, της φτώχειας και της εκμετάλλευσης. Καύσιμη ύλη, σήμερα, της αναγκαίας ανυποχώρητης πάλης ενάντια στα επικίνδυνα, για τον λαό, ιμπεριαλιστικά σχέδια. Στα μικρά και μεγάλα ζητήματα των λαϊκών μας αγώνων.
Στη συναυλία – αφιέρωμα στον μεγάλο μας μουσικοσυνθέτη, που διοργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ, θα τραγουδήσει ο Τάσος Ψαλιδάκης. Στο πιάνο και συνολικά τη μουσική επιμέλεια θα έχει ο Γιώργος Σαλτάρης, ενώ στα μουσικά σύνολα θα συμμετέχουν η Ανθή Μανουσέλη και η Ελένη Ρεντινιώτη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος