Ο Μανούσος Βολουδάκης για την επίθεση στο γραφείο του

Κάποιοι θρασύδειλοι επισκέφθηκαν ξανά μέσα στη νύχτα το γραφείο μου, και κατόρθωσαν το γνωστό ανδραγάθημα: Πέταξαν μπογιές και προκηρύξεις. Οι προκηρύξεις αυτή τη φορά ήταν για να υποστηρίξουν αίτημα του κατά συρροήν δολοφόνου Δημήτρη Κουφοντίνα, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Βουλευτής της Ν.Δ Μανούσος Βολουδάκης.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του βουλευτή της ΝΔ, “Σε φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς έχω να πω αυτό: Δε μας φοβίζετε, δε μας εμποδίζετε. Ούτε εμένα, ούτε τους συνεργάτες μου. Το ίδιο λένε και όλοι οι συνάδελφοί μου που υφίστανται τελευταία όλο και συχνότερα αντίστοιχες επιθέσεις. Το ίδιο και όλα τα στελέχη της παράταξής μας, στα Χανιά και σε όλη την Ελλάδα.
Σε φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς, κουκουλοφόρους και μη, λέω ακόμη ότι βλέπουμε για ποιους σκοπούς αγωνίζεστε και καταλαβαίνουμε ποιοι είστε. Κρυπτόμενοι αποκαλύπτεσθε!
Συνειδητοποιώντας καθημερινά τις διαστάσεις και τις συνέπειες του εμφυλιοπολεμικού μίσους που καλλιεργεί η νεοκομμουνιστική Αριστερά στην πατρίδα μας, συνεχίζουμε με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα τη δουλειά μας για μια Ελλάδα δημοκρατική, σύγχρονη και ευημερούσα.
Επέλεξα συνειδητά το πολιτικό μου γραφείο να είναι στο κέντρο της πόλης, στο πατρικό μου σπίτι, προσβάσιμο από παντού και σε όλους. Εκεί θα συνεχίσω τη δουλειά μου, με τις ίδιες πάντα αρχές και αξίες, δίπλα στους ανθρώπους που με εξέλεξαν βουλευτή”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος