ertnews.gr

O Δήμος Πλατανιά στο «Let’s Do It Greece 2017»

07/03 06:31
O Δήμος Πλατανιά στο «Let’s Do It Greece 2017»

Ο Δήμος Πλατανιά, στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών του δράσεων, συμμετέχει στην πανελλαδική εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού “Let’s do it Greece 2017”, η οποία διοργανώνεται στη χώρα μας για έκτη συνεχή χρονιά, και η οποία θέτει ως στόχο να καθαριστεί από εθελοντές μέσα σε μία μόνο μέρα ολόκληρη η χώρα από κάθε λογής σκουπίδια.

Ημερομηνία υλοποίησης της περιβαλλοντικής δράσης έχει οριστεί πανελλαδικά, η Κυριακή 2 Απριλίου.

Στόχος του Δήμου Πλατανιά, με τη συμμετοχή του στην εν λόγω περιβαλλοντική δράση, είναι να δημιουργηθεί μία κοινή προσπάθεια από όλους τους δημότες για τον καθαρισμό όσο το δυνατόν περισσότερων περιοχών του Πλατανιά και συγχρόνως να ενεργοποιηθούν εθελοντικές οργανώσεις, σύλλογοι, επιχειρήσεις, σχολεία και άλλοι φορείς του Δήμου μας, ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε να διατηρήσουμε τον Δήμο μας καθαρό.

Στο πλαίσιο αυτό, η Δημοτική Αρχή προσκαλεί όλους τους πολίτες και τους φορείς του Δήμου Πλατανιά που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη φετινή εκστρατεία καθαρισμού “Let’s do it Greece” να δηλώσουν τη συμμετοχή τους αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: koukoula@platanias.gr γνωστοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:

1. επωνυμία φορέα/συλλόγου/επιχείρησης που επιθυμεί να συμμετάσχει στη δράση και νόμιμο εκπρόσωπο αυτού,
2. ονοματεπώνυμο πολίτη/εθελοντή που επιθυμεί να συμμετάσχει στη δράση
3. τηλέφωνο επικοινωνίας [κινητό / σταθερό] 4. e-mail

ούτως ώστε να δρομολογηθεί στη συνέχεια ο συντονισμός όλων των ενδιαφερόμενων πολιτών και φορέων για τη βέλτιστη δυνατή προετοιμασία υλοποίησης της εθελοντικής δράσης καθαρισμού.
Χανιά: Τοποθέτηση κώνων στην πλατεία Τζανακάκη στην Κίσσαμο
Στο πλαίσιο της συνολικής αναδιαμόρφωσης και αξιοποίησης του ιστορικού κέντρου της Κισάμου, τίθεται σε εφαρμογή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την αναμόρφωση της πλατείας Τζανακάκη. Έτσι τοποθετήθηκαν, προσωρινά και δοκιμαστικά, κώνοι σηματοδότησης και οριοθέτησης των νέων πεζοδρομίων της πλατείας που πρόκειται να δημιουργηθούν.
Με την δοκιμαστική τοποθέτηση των κώνων εξασφαλίζεται η ορθότερη και πραγματική αποτύπωση του σχεδίου των μηχανικών, δίδεται η δυνατότητα για βελτιώσεις σε πραγματικό χώρο και χρόνο και όχι “επί χάρτου” , ώστε το τελικό και μόνιμο αποτέλεσμα, πέραν του αισθητικού κομματιού, να εξυπηρετεί, σε βέλτιστο βαθμό, τις καθημερινές ανάγκες των Δημοτών και επισκεπτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version