ertnews.gr

Ν. Αγγελάκη: Ατυχής η διοργάνωση εκδήλωσης στη Σούδα

Την 8η Δεκεμβρίου
05/12 06:29
Ν. Αγγελάκη: Ατυχής η διοργάνωση εκδήλωσης στη Σούδα

«Μόνο ατυχής μπορεί να χαρακτηριστεί η επιλογή της Δημοτικής Αρχής  για την πραγματοποίηση εορταστικής εκδήλωσης φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δένδρου στην πλατεία της Σούδας, την 8η Δεκεμβρίου», επισημαίνει, σε  γραπτή της δήλωση, η υποψήφια δήμαρχος Χανίων Νάνσυ Αγγελάκη.

«Μία ημερομηνία, η οποία έχει σημαδέψει τα Χανιά και τους Χανιώτες, καθώς, τέτοια μέρα το 1966 βυθίστηκαν στο πένθος δεκάδες οικογένειες με το ναυάγιο του «Ηράκλειον» στη Φαλκονέρα, ενώ το 1969 σημειώθηκε η αεροπορική τραγωδία με τη συντριβή στην Κερατέα αεροσκάφους της Ο.Α., που είχε προορισμό τα Χανιά», σημειώνει η κα Αγγελάκη.

Και προσθέτει: «Αποφράδα ημέρα, λοιπόν, για τα Χανιά η 8η Δεκεμβρίου και κάθε χρόνο αποτίουμε φόρο τιμής στα θύματα των δύο τραγωδιών, τιμώντας τη μνήμη τους. Δεν αρμόζουν και δεν «χωρούν» εορταστικές εκδηλώσεις. Ελπίζουμε η Δημοτική Αρχή να κατανοήσει το λάθος της και να προβεί σύντομα στην αλλαγή της ημερομηνίας για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης», καταλήγει η κα Αγγελάκη. – Μαρίνα Μανδακάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version