ertnews.gr

Κρήτη: Πανελλήνια διαδικτυακή Συνάντηση “Startup Greece Week”

με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης
29/07 11:40
Κρήτη: Πανελλήνια διαδικτυακή Συνάντηση “Startup Greece Week”

O Youth Entrepreneurship Club διοργανώνει στην Κρήτη, υβριδικά online, στις 31/7/2020 την Πανελλήνια Συνάντηση Συνδιοργανωτών Startup Greece Week.
Η δράση συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης με υποστηρικτές το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια βίου Μάθησης, το Eurodesk και το Europe Direct Crete-Περιφέρειας Κρήτης.
Με στόχο την δικτύωση, σύνδεση με τοπικές επιχειρήσεις/φορείς/startups που υποστηρίζουν το οικοσύστημα. Κατά τη διάρκεια της δράσης θα γίνουν e-meetings με επιχειρήσεις/φορείς του νησιού καθώς και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης για την σύνδεση του Ελληνικού startup Οικοσυστήματος με οικοσυστήματα στο εξωτερικό.
Σημειώνεται, ότι, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε 100% διαδικτυακά το Startup Greece Week 2020, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς η πρωτοβουλία, «Ελληνική Εβδομάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας» που ξεκίνησε το 2015 από την Κρήτη, έφτασε φέτος σε απήχηση 1.000.000+ άτομα, από 41 χώρες, εκ των οποίων το 20% περίπου ήταν Έλληνες ομογενείς, που παρακολούθησαν 52 ώρες ζωντανής μετάδοσης ομιλιών, από 126 ομιλητές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version