ertnews.gr

Κρήτη: 25 νέα κρούσματα κορονοϊού – 7 στα Χανιά

30/10 00:09
Κρήτη: 25 νέα κρούσματα κορονοϊού – 7 στα Χανιά

Είκοσι πέντε νέα κρούσματα κορονοϊού ανακοινώθηκαν την Πέμπτη στην Κρήτη. Τα 13 στο Ηράκλειο, 7 στα Χανιά, 2 στο Ρέθυμνο και 3 στο Λασίθι.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, αργά το βράδυ της Πέμπτης, θετικά ήταν τα τεστ για τον κορωνοϊό στα οποία υποβλήθηκαν τρεις άνδρες, ένας 60 ετών και δύο 30χρονοι. Και τα τρία άτομα υποβλήθηκαν με δική τους πρωτοβουλία στο τεστ, στο νοσοκομείο Χανίων, καθώς είχαν συμπτώματα του κορωνοϊού.Τα αποτελέσματα των τεστ βγήκαν αργά το βράδυ της Πέμπτης και ήταν θετικά και για τους τρεις. Αναμένεται να ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών τους.

Σε καραντίνα βρίσκεται δασκάλα δημοτικού σχολείου των Χανίων, η οποία είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, ενώ το σχολείο λειτουργεί κανονικά. Εξάλλου αναστολή λειτουργίας για υπεράριθμους πελάτες σε 15 καταστήματα στην Κρήτη, επέβαλε χθες η Αστυνομία.
Δύο άτομα στη μονάδα Covid στο Ρέθυμνο
Ένας 36χρονος, νοσηλεύεται στη μονάδα Covid στο Ρέθυμνο ο οποίος μετά το τεστ και λόγω των συμπτωμάτων που είχε, κρίθηκε απαραίτητο να παραμείνει στο νοσοκομείο για νοσηλεία.
Επιπλέον, μία 80χρονη είναι θετική στον κορονοϊό και επίσης νοσηλεύεται. Συνδέεται δε, με άλλα θετικά κρούσματα των προηγούμενων ημερών.

Σε ό,τι αφορά στον Γερμανό τουρίστα, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός και είχε αρχικά νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, από όπου και μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, τελικά μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή σε νοσοκομείο της Γερμανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version