ertnews.gr

Ηράκλειο: Εργατικό ατύχημα στο Δ. Αρχανών Αστερουσίων

10/05 08:34
Ηράκλειο: Εργατικό ατύχημα στο Δ. Αρχανών Αστερουσίων

Ένα ακόμα περιστατικό εργατικού ατυχήματος  βλέπει το φως της δημοσιότητας, μετά από καταγγελία του ΠΑΜΕ.

Το ατύχημα σημειώθηκε στις 7 Μαίου, στην περιοχή του Τσούτσουρα στο δήμο Αρχανών – Αστερουσίων, όταν  σε εργασίες του δήμου για τον καθαρισμό της παραλίας ο οδηγός του φορτηγού έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να τραυματιστεί.

Ο εργαζόμενος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και δεν κινδύνεψε η ζωή του.

Σε δηλώσεις του στον ενημερωτικό ιστότοπο cretapost ο δήμαρχος Αρχανών – Αστερουσίων κ. Κοκοσάλης,  ανέφερε πως πρώτο μέλημά του είναι ο εργαζόμενος να είναι καλά στην υγεία του.

«Πρόκειται για έναν εργαζόμενο στην καθαριότητα με 7μηνη σύμβαση. Ο ίδιος είχε δίπλωμα ενώ το όχημα ήταν ασφαλισμένο και περασμένο ΚΤΕΟ. Μετέφερε κάτι υλικά σε κάποιο δρόμο και του γύρισε το αυτοκίνητο. Ο άνθρωπος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο γιατί είχε τραύματα στο κεφάλι. Προληπτικά τον κρατήσανε μέσα και ευτυχώς είναι εκτός κινδύνου», επεσήμανε ο κ. Κοκοσάλης ενώ παράλληλα τόνισε πως το συμβάν έχει καταγραφεί από την αστυνομία.

«Εγώ ο ίδιος κάλεσα την αστυνομία και καταγράφηκε το γεγονός. Θα έρθει και η Επιθεώρηση Εργασίας να ελέγξει τα αυτοκίνητα και την διαδικασία. Αυτό που μας ενδιαφέρει όμως εμάς είναι ο άνθρωπος να γίνει γρήγορα καλά και να μην έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα», ανέφερε σχετικά ο κ. Κοκοσάλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version