Δήμος Πλατανιά: Αίτημα παραχώρησης κτηρίου του πρώην Ειρηνοδικείου Κολυμβαρίου

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ Ιωάννης Μαλανδράκης, με έγγραφό του προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κων/νο Τσιάρα, τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Αποστ. Βεσυρόπουλο και κοινοποίηση στους Βουλευτές του Νομού, αιτήθηκε την παραχώρηση του ακινήτου του πρώην Ειρηνοδικείου Κολυμβαρίου στον Δήμο Πλατανιά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος ανέφερε ότι ”….η λειτουργία του Ειρηνοδικείου Κολυμβαρίου έχει πάψει εδώ και χρόνια και με δεδομένη την καλή πρακτική του Υπουργείου, για την παραχώρηση των ανενεργών κτιρίων στους Δήμους, παρακαλεί όπως παραχωρηθεί στο Δήμο Πλατανιά το κτίριο που στεγαζόταν το πρώην Ειρηνοδικείο Κολυμβαρίου, στην Τ.Κ. Κολυμβαρίου του Δήμου μας.

Τόνισε μάλιστα ότι ο Δήμος Πλατανιά είναι ο μεγαλύτερος σε έκταση Δήμος στην Κρήτη και δυστυχώς δεν διαθέτει κτίρια για τη στέγαση υπηρεσιών του και δράσεων κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Κλείνοντας, ο κ. Μαλανδράκης επισήμανε ότι λόγω των ειδικών συνθηκών που βιώνει η χώρα μας, η έλλειψη κτιρίων και για τον Δήμο Πλατανιά, ειδικά στο τμήμα αλληλεγγύης και πρόνοιας, δομή που σήμερα μαζί με άλλες υπηρεσίες δεν έχουν χώρους να στεγασθούν, δημιουργεί προβλήματα στη λειτουργία των υπηρεσιών αλλά και στην εξυπηρέτηση των πολιτών….”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος