Χρ. Μαρκογιαννάκης: Η οικογενειοκρατία και η αχαριστία δεν θα νικούν για πολύ

Νέα παρέμβαση επιχειρεί με ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης. Στην ανακοίνωσή του, ο κ. Μαρκογιαννάκης εκφράζει την πίκρα και την οργή του για την εξαίρεσή του από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, ενώ δηλώνει ότι σύντομα θα είναι παρών σε κοινούς αγώνες.
Κλείνοντας την ανοικτή επιστολή του ο κ. Μαρκογιαννάκης αναφέρει: «Η οικογενειοκρατία και η αχαριστία δεν θα νικούν για πολύ καιρό».

Αναλυτικά, η γραπτή παρέμβαση του κ. Μαρκογιαννάκη

Σχεδόν 40 χρόνια δίναμε μαζί αγώνες. Η ανιδιοτελής αγωνιστικότητα σας, η πίστη στις αρχές της Νέας Δημοκρατίας και η συμπαράσταση σας στο πρόσωπο μου, μου έδιναν την δύναμη να προχωρώ μπροστά και να αντιμετωπίζω με επιτυχία κάθε δυσκολία, εμπόδιο και παγίδα που μου έστηναν.

Με την σειρά μου στάθηκα όσο μπορούσα δίπλα στον πολίτη και στα προβλήματα του. Έτσι δημιουργήθηκε μεταξύ μας μια εξαιρετική, ιδανική θα έλεγα, ανθρώπινη σχέση, πολιτικού και κοινωνίας. Ένα κράμα δυναμικής παρουσίας, όσον αφορά την γενικότερη πολιτική μου συμπεριφορά και ανθρωπιάς. Αυτό με έκανε να νιώθω πολύ δυνατός, σχεδόν ανίκητος.

Σ’ αυτές τις εκλογές δυστυχώς δεν θα αγωνιστούμε μαζί. Φρόντισαν άλλοι γι΄ αυτό. Τους ξέρετε. Πικρία και οργή είναι τα συναισθήματα που με έχουν πλημμυρίσει. Πικρία γιατί ξεχνούν αγώνες και θυσίες δεκαετιών. Οργή γιατί αγνοούν προκλητικά την βούληση της κοινωνίας, όπως και για την μεθόδευση που ακολούθησαν και τα ταπεινά ελατήρια που τους ωθούν.

Εγώ θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την συμπαράσταση σας τόσα χρόνια. Θα συνεχίσω να είμαι κοντά σας. Εγώ ούτε αχάριστος είμαι, ούτε από εκείνους που το βάζουν στα πόδια. Πολύ σύντομα άλλωστε θα δώσουμε και πάλι αγώνες μαζί.

Η οικογενειοκρατία και η αχαριστία δεν θα νικούν για πολύ καιρό.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος