ertnews.gr

Χανιά: Υπαίθριο θέατρο στο Μουσείο Σχολικής Ζωής (videos)

25/09 21:31
Χανιά: Υπαίθριο θέατρο στο Μουσείο Σχολικής Ζωής (videos)

Παρουσία του δημάρχου Χανίων Τάσου Βάμβουκα, δημοτικών συμβούλων και τοπικών φορέων, της προέδρου του Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Μουσείου Σχολικής Ζωής του Δήμου Χανίων Μαρίας Δρακάκη και κατοίκων της περιοχής πραγματοποιήθηκε, ενημερωτική συνάντηση με θέμα την κατασκευή υπαίθριου θεάτρου στο Μουσείο Σχολικής Ζωής του Δήμου Χανίων, στην περιοχή Νεροκούρου.

Χανιά: Υπαίθριο θέατρο στο Μουσείο Σχολικής Ζωής (videos)

Η συνάντηση διοργανώθηκε, με αφορμή την παρουσίαση της μελέτης (πριν από μερικές μέρες) που έχει εκπονηθεί για την κατασκευή υπαίθριου θεάτρου, ενώ την παρουσίαση του έργου, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, έκανε η αρχιτέκτων μηχανικός Ειρήνη Αποστολάκη με τους συνεργάτες της.

Το υπαίθριο θέατρο θα κατασκευαστεί με ίδιους πόρους του Δήμου Χανίων, ενώ θα εξυπηρετεί τις ανάγκες τόσο του Μουσείου Σχολικής Ζωής, όσο και της ευρύτερης περιοχής.

Η κατασκευή του θεάτρου αυτού, αμφιθεατρικού χαρακτήρα και χωρητικότητας περίπου 300 ατόμων, αποτελούσε ένα χρόνιο αίτημα, τόσο των μελών του Συλλόγου «Φίλοι Μουσείου Σχολικής Ζωής Δήμου Χανίων», όσο και των κατοίκων της περιοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version