ertnews.gr

Χανιά: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 34χρονος κτηνοτρόφος

11/06 12:22
Χανιά: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 34χρονος κτηνοτρόφος

Προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του, ζήτησε και πήρε το πρωί της Παρασκευής ο 34χρονος κτηνοτρόφος από την Κίσσαμο, ο οποίος κατηγορείται για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό ανήλικων κοριτσιών, για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, αλλά και για άλλα αδικήματα.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου, αλλά και την καταγγελία μιας 16χρονης, την οποία εκβίαζε να συνευρίσκεται μαζί του υπό την απειλή δημοσιοποίησης ερωτικού βίντεο που ο ίδιος είχε καταγράψει. Μάλιστα όταν η κοπέλα τον απείλησε ότι θα μιλήσει στους γονείς της και στις αρχές, την απείλησε με όπλο.

Η έρευνα είναι εξονυχιστική και φαίνεται να ξεκινά από το 2018, αφού ο δράστης φέρεται να έχει αποπλανήσει και με άλλα κοριτσάκια, ακόμα μικρότερης ηλικίας και σε άλλους νομούς εκτός από τα Χανιά. Η προσέγγιση του 35χρονου -ο οποίος χρησιμοποιούσε ψεύτικο προφίλ- σε ανήλικα κοριτσάκια γίνονταν μέσω facebook και instagram.

Ο συλληφθείς βρίσκεται αντιμέτωπος με επτά αδικήματα όπως του βιασμού κατ΄εξακολούθηση, την παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, την προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους κατά συρροή, την προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση. Επίσης, στη δικογραφία αναφέρονται παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών, αλλά και απειλή και απόπειρα παράνομης βίας κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο κινητό του συλληφθέντα άσεμνες φωτογραφίες, βίντεο και ηχογραφήσεις ανήλικων κοριτσιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version