Αίγιο: Εντοπίστηκε νεκρή η 88χρονη που ήταν αγνοούμενη

Επιβεβαιώθηκαν τελικά οι φόβοι των συγγενών της 88χρονης Αρετής Μιχαλοπούλου από την Κρήνη Αιγιάλειας, η οποία ήταν αγνοούμενη από την 23η Ιουνίου, καθώς εντοπίστηκε νεκρή από τον σκύλο αναζήτησης θανόντων της 1ης ΕΜΑΚ με έδρα την Αθήνα αργά χθες το βράδυ.

Είχε προηγηθεί πολυήμερη επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της 6ης ΕΜΑΚ με τη συνδρομή συγγενών της άτυχης γυναίκας και κατοίκων της τοπικής κοινότητας που ανησυχούσαν για την τύχη της. Η 88χρονη έπασχε από άνοια.

Στο μεσοδιάστημα οι συγγενείς της ηλικιωμένης είχαν δηλώσει την εξαφάνισή της στις αρχές. Παράλληλα με τις έρευνες των αρχών είχε γίνει επικοινωνία και με τη «Γραμμή Ζωής» για την ενεργοποίηση του κοινωνικού συναγερμού “Silver Alert”, για την ανεύρεσή της.

Για την οικείους της και τους κατοίκους της κοινότητας ήταν σημαντικό να βρεθεί η «κυρά Αρετή», καθώς έτρεφαν μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπό της και την χαρακτήριζαν «αγωνίστρια της ζωής», όπως είχε δηλώσει στην ΕΡΤ Πάτρας ο γιος της Παναγιώτης Μιχαλόπουλος πριν από λίγες ημέρες και ενώ οι έρευνες βρίσκονταν σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε σε ακτίνα μικρότερη του ενός χιλιόμετρου από την κοινότητα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος