Άγιος Νικόλαος: Συζήτησαν τα προβλήματα του σχολείου

Τα σοβαρά προβλήματα που έχουν ανακύψει στο Γυμνάσιο Νεάπολης Λασιθίου και επικεντρώνονται κυρίως στην αντιμετώπιση της εξωτερικής υγρασίας του κτιρίου, μετά την αφαίρεση πλακών αμιάντου από την οροφή και την αντικατάσταση τους με πλαστικές, καθώς και μια σειρά ζητήματα που σχετίζονται με ελλείψεις συντηρήσεων, αναβάθμισης, θέρμανσης, αντικατάστασης τζαμαριών και αντιμετώπισης βασικών ζητημάτων επισκευών, εξετάστηκαν στη συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, Αντώνης Ζερβός, με τη διευθύντρια του σχολείου, τους εκπαιδευτικούς και με εκπροσώπους του 15μελούς συμβουλίου.
Άγιος Νικόλαος: Συζήτησαν τα προβλήματα του σχολείου
Ο κ. Ζερβός ξεκαθάρισε ότι ο δήμος ως βασική προτεραιότητα τα θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση, και για το λόγο αυτό έχει ήδη καταρτιστεί πρόγραμμα για την συντήρηση των σχολικών μονάδων σ’ όλο το δήμο.
Αναφορικά με τα προβλήματα στο Γυμνάσιο Νεάπολης ανέφερε πως έχει συνταχθεί από τον δήμο σχετική μελέτη, η οποία άμεσα αναμένεται να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο και να πάρει το δρόμο της δημοπράτησης.
Ωστόσο όπως ανέφερε, κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς, δεν είναι δυνατόν να εκτελεστούν συγκεκριμένες εργασίες και ουσιαστική λύση για την αντιμετώπιση του προβλήματος, αναμένεται να δοθεί με τις εργασίες που θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Ιούνιο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος