Άγιος Νικόλαος: Δωρεά το σπίτι του γιατρού της Σπιναλόγκας

Στην παραχώρηση της ισόγειας κατοικίας του Μανόλη Γραμματικάκη πρώτου νομίατρου της Σπιναλόγκας, προχωρά η κόρη του Μαρία Γραμματικάκη, όπως γνωστοποίησε η ίδια το δήμαρχο Αγίου Νικολάου, Αντώνη Ζερβό. Πρόκειται για ένα χώρο, ο οποίος μετά τις εργασίες συντήρησης, θα λειτουργήσει ως εκθεσιακός χώρος αλλά και ως πρότυπο γραφείο πληροφοριών, μιας και βρίσκεται σ’ ένα ιδιαίτερα επίκαιρο σημείο στην Πλάκα Ελούντας.
Ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου εξέφρασε τις ευχαριστίες του, χαρακτηρίζοντας σημαντική την προσφορά, που συμβάλλει αν μη τι άλλο- όπως ανέφερε – στη διατήρηση της ιστορίας του τόπου.
Συγκεκριμένα τόνισε: «Συναντηθήκαμε με την κ. Γραμματικάκη, κόρη του πρώτου γιατρού της Σπιναλόγκας και μετέπειτα νομίατρου, Μανόλη Γραμματικάκη, η οποία μετά από παρέμβαση της αντιδημάρχου, Δέσπως Καρνιαδάκη, αποδέχθηκε την πρόταση που τις έγινε για την παραχώρηση της ισόγειας κατοικίας του πατέρα της.
Την ερχόμενη εβδομάδα, πρόσθεσε, θα επισκεφτούμε τον συγκεκριμένο χώρο, μαζί με την αρμόδια αντιδήμαρχο Τεχνικών θεμάτων, προκειμένου να διαπιστώσουμε εάν απαιτούνται επισκευές συντήρησης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος