Βόλος: Ενώπιον της δικαιοσύνης 33χρονη μητέρα – Δεν έστελνε το παιδί της σχολείο επί 1,5 χρόνο (βίντεο)

Ενώπιον της Δικαιοσύνης 33χρονη μητέρα, η οποία, όπως διαπιστώθηκε, δεν έστελνε την 6χρονη κόρη της στο σχολείο, από τον Ιούνιο του 2020.

Η γυναίκα συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας για τους μαθητές, που συστηματικά απουσιάζουν εν μέσω πανδημίας. Θα καθίσει στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου κατηγορούμενη για παραμέληση εποπτείας φοίτησης της 11χρονης κόρης της. Συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα. Στην κατάθεσή της η 33χρονη παραδέχτηκε ότι δεν έστελνε το παιδί της στο σχολείο και συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα ήρθε σε συνεννόηση με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για να επιστρέψει το παιδί στην τάξη.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η μητέρα κρατούσε το παιδί μακριά από το σχολείο γιατί μένει με τους ηλικιωμένους και με προβλήματα υγεία γονείς της και φοβόταν μην κολλήσουν κορονοϊό.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης της Εισαγγελίας Βόλου, ερευνώνται 5 υποθέσεις παιδιών που δεν φοιτούν στα σχολεία ενώ θα έπρεπε και αναμένεται να ασκηθούν κι άλλες διώξεις με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος