Ρέθυμνο: Συνελήφθησαν τέσσερα μέλη της ίδιας οικογένειας για διακίνηση ναρκωτικών

Τέσσερα μέλη της ίδιας οικογένειας είναι ανάμεσα στους 8 που συνελήφθησαν σήμερα στην περιοχή του Μυλοποτάμου Ρεθύμνου για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν μεταξύ άλλων 11 κιλά κάνναβη και ποσότητα κοκαΐνης, ενώ στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν 7 άνδρες και μία γυναίκα, κατηγορούμενοι για τα αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και της νομοθεσίας περί όπλων.

Το κουβάρι ξετυλίχτηκε από τη δράση τριών ατόμων της ίδιας οικογένειας που έχουν απασχολήσει ξανά στο παρελθόν για σοβαρές υποθέσεις ναρκωτικών. Η αστυνομική έρευνα αποκάλυψε τις καβάτζες που χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες γύρω από τα σπίτια τους, ενώ στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι ένας από τους τρεις προμήθευε με ναρκωτικά μια γυναίκα, η οποία τα μετέφερε με το αυτοκίνητό της στο Ρεθύμνου όπου τα διακινούσαν αλλά μέλη της ομάδας.

Η γυναίκα συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας, έχοντας στην κατοχή της μικρή ποσότητα κοκαΐνης. Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε σπίτια, υπαίθριους και αποθηκευτικούς χώρους και ποιμνιοστάσια που κατέχουν και χρησιμοποιούν οι συλληφθέντες, καθώς και στα δύο οχήματα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: 11 κιλά και 99 γραμμάρια κάνναβη, 12,51 γραμμάρια κοκαΐνη, 2 πολεμικά τυφέκια, 12 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2 μέτρων, 2 ζυγαριές ακριβείας, διόπτρα πολεμικού τυφεκίου, αεροβόλο όπλο, το χρηματικό ποσό των 990 ευρώ ως προερχόμενο από την αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών, 8 κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν τα δύο αυτοκίνητα, τα οποία χρησιμοποιούνταν για τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος