Πάτρα: Πτώμα 64χρονου εντοπίστηκε στην παραλία “Δάφνες”

Την κινητοποίηση του Λιμενικού Σώματος και του ΕΚΑΒ προκάλεσε ο εντοπισμός πτώματος στην περιοχή Δάφνες της Πάτρας. Πρόκειται για άνδρα ηλικίας 64 ετών που διέμενε σε χωριό έξω από το Αγρίνιο της Αιτωλοακαρνανίας.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών ειδοποιήθηκε χθες το μεσημέρι από δύο πολίτες, οι οποίοι δήλωσαν ότι είδαν άτομο που ανήκε σε άνδρα να επιπλέει στη θαλάσσια περιοχή του Ρίου. Ξεκίνησε άμεσα επιχείρηση του Λιμενικού με σκάφος που διήρκεσε μέχρι την δύση του ήλιου. Οι έρευνες συνεχίστηκαν από την ξηρά, καθώς οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν και τα θαλάσσια ρεύματα επέτρεψαν στις αρχές την σκέψη ότι μπορεί το άτομο μπορεί να είχε απομακρυνθεί από το σημείο της θάλασσας που εντοπίστηκε αρχικά.

Σήμερα το πρωί, το Κεντρικό Λιμεναρχείο ενημερώθηκε ότι πτώμα που ανήκει σε άνδρα ξεβράστηκε στις Δάφνες Πατρών. Στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε ότι ανήκει σε 64χρονο από την Αιτωλοακαρνανία. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Πάτρας, την εξαφάνισή του επρόκειτο να δηλώσει σήμερα στις αρχές ο αδελφός του.

Το άψυχο σώμα του 64χρονου μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία για νεκροψία-νεκροτομή ενώ η υπόθεση διερευνάται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος