Πάτρα: Η εστίαση ζητά άρση των περιοριστικών μέτρων και ευχαριστεί τη Ν. Θεοδωρίδου

Τον τερματισμό των προσωρινών μέτρων για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού ζητάει η διοίκηση του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας (ΣΚΕΑΝΑ).

«Βλέπουμε τα μαγαζιά μας να «τιμωρούνται» για ακόμα μια φορά, λειτουργώντας χωρίς μουσική, ενώ την ίδια στιγμή να επιτρέπεται σε όλους τους άλλους χώρους. Ο πολιτισμός και η μουσική δεν μεταδίδει τον ιό!» αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος και την υπογράφουν ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Γιάννης Σπυρόπουλος και ο γενικός γραμματέας Λάμπρος Λιόλιος.

Η διοίκηση του ΣΚΕΑΝΑ δηλώνει ότι στηρίζει τον πολιτισμό, τις συναυλίες, τους καλλιτέχνες, τους ηθοποιούς και τους μουσικούς που έμειναν άνεργοι επί μήνες και απαιτεί την ίση αντιμετώπιση της εστίασης.

«Ναι  στα υγειονομικά μέτρα. Όχι στο διαχωρισμό» τονίζει το προεδρείο του συλλόγου και εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του προς την τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου, «για τον σεβασμό που έδειξε στον κλάδο και συμμεριζόμενη την αδικία που διαπράττεται, ανέβαλε την συναυλία της.»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος