Πάτρα: Ενημερώθηκε η Εισαγγελία για την επίθεση αντιεμβολιαστών σε βάρος της προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών (video)

Τις Εισαγγελικές αρχές της Πάτρας ενημέρωσε σήμερα ο δικηγόρος Αχιλλέας Παπουτσάκης για την λεκτική επίθεση που δέχτηκε από αντιεμβολιαστές η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, Άννα Μαστοράκου, το προηγούμενο Σάββατο.

Ο κ. Παπουτσάκης προχώρησε σε γνωστοποίηση του συμβάντος για να εκδοθεί εισαγγελική παραγγελία, ώστε να κληθεί από την Αστυνομία για παράπονα και συστάσεις ο φερόμενος ως επικεφαλής της ομάδας των αντιεμβολιαστών που μετείχαν στο περιστατικό.

Παράλληλα, το διοικητικό συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών θα συνεδριάσει απόψε για να συζητήσει το θέμα της επίθεσης που δέχτηκε η κα Μαστοράκου και να λάβει απόφαση για τη νομική διερεύνηση του πρόσφατου επεισοδίου σε βάρος της προέδρου του.

Την δική του εκδοχή για το επεισόδιο με την πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών έδωσε ο φερόμενος ως επικεφαλής των αντιεμβολιαστών με ανάρτηση που έκανε στην προσωπική του ιστοσελίδα. Όπως ισχυρίζεται, οι φράσεις που μεταξύ άλλων εκστόμισαν ήταν: “δολοφονείται κόσμος με τα εμβόλια”, “δεν δέχεστε ανοικτή συζήτηση αλλά μόνο με όσους έχουν πιστοποιητικό νόσησης και εμβολιασμού”, “δεν ενημερώνετε για τις παρενέργειες και τους θανάτους” κ.ά.

Επίσης, σχετικά με το τράβηγμα από το χέρι που δέχτηκε η κα Μαστοράκου, ο ίδιος ισχυρίζεται ότι “ένας εκ των διαμαρτυρομένων προσπαθούσε να της επιδώσει το έγγραφο αγγίζοντας το δεξί τη χέρι ώστε να βραδύνει το βήμα της και να το πάρει και δεν την εμπόδισαν να φεύγει με γοργό βήμα μέχρι το πάρκινγκ όπου παρέλαβε το αυτοκίνητό της”. Όπως γράφει, οι υπόλοιποι βρίσκονταν σε απόσταση 20 μέτρων,  “φωνάζοντας διάφορα συνθήματα περί ναζισμού και φασιστικής νοοτροπίας όλων των ιατρικών Συλλόγων.”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος