Ο Στέφανος Ντούσκος πήρε το “εισιτήριο” για το Τόκιο

Την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο εξασφάλισε ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων Στέφανος Ντούσκος, καταλαμβάνοντας την 1η θέση στην προολυμπιακή ρεγκάτα στο Βαρέζε της Ιταλίας.

Ο Γιαννιώτης Ολυμπιονίκης τερμάτισε πρώτος στον μεγάλο τελικό του σκιφ με χρόνο 6:52.22, αφήνοντας δεύτερο τον Ρώσο Alexander Vyazovkin με 6:54.62 και τρίτο τον Ούγγρο Petervari-Molnar Bendeguz με χρόνο 7:01.17.

Ο Δήμος Ιωαννιτών, με ανακοίνωσή του, συγχαίρει θερμά τον πρωταθλητή του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων. «Η Γιαννιώτικη κωπηλασία έχει μία μεγάλη και αξιοζήλευτη παράδοση σε συμμετοχές τόσο σε Ολυμπιάδες όσο και σε διεθνείς διοργανώσεις. Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό ότι τέτοιες διακρίσεις έρχονται σε δύσκολες εποχές για όλους μας και αποτελούν νότα αισιοδοξίας», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Ο Δήμος Ιωαννιτών και ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ συγχαίρουν τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων, όλους τους αθλητές που μετείχαν στην Ευρωπαϊκή προολυμπιακή ρεγκάτα και εύχεται στον Στέφανο Ντούσκο να είναι δυνατός και να επιστρέψει Ολυμπιονίκης από το Τόκιο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος