Λέσβος: 9.300 πρόστιμο στους υπεύθυνους του καφέ μπαρ για το πάρτι των εγκαινίων

Ολοκληρώθηκε η έρευνα του κλιμακίου Αξιωματικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή του Νομού, για τον προσδιορισμό των ποινικών και διοικητικών κυρώσεων σε βάρος των υπευθύνων, με αφορμή με καταγγελία που αναπαράγεται σε ιστοσελίδες του διαδικτύου, με αναφορές για παραβάσεις των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχή της Δυτικής Λέσβου, την Παρασκευή 7 Μαΐου το βράδυ.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή για περαιτέρω αξιολόγηση και από το Αστυνομικό Τμήμα Καλλονής βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα ύψους -9.300- ευρώ στους υπεύθυνους για την τήρηση και εφαρμογή των μέτρων, για παραβάσεις που από την έρευνα προσδιορίζεται ότι τελέστηκαν την 07-05-2021 μετά το πέρας τελετής εγκαινίων στο συγκεκριμένο κατάστημα. Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λέσβου διατάχθηκε διοικητική διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Την ίδια ώρα, δριμεία κριτική άσκησε επ΄αφορμή αυτού του γεγονότος ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Μπουρνούς σε βάρος του Β΄Αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή Λέσβου, Χαράλαμπου Αθανασίου για τη φερόμενη παρουσία του στα εγκαίνια.

Σκοπιμότητα καταλογίζει στην ανακοίνωση του κ. Μπουρνού, ο Χαράλαμπος Αθανασίου. Ανενημέρωτος; Ίσως. Λαϊκιστής; Σίγουρα αναφέρει σε απάντησή του καθώς όπως αναφέρει  ότι το πάθος εναντίον του παραμένει ασίγαστο και το διέπραξε για ακόμα μια φορά με την ανακοίνωσή του.

Σχετικές ειδήσεις:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος