Λασίθι: Μετά τις μπαλωθιές το έβαλαν στα πόδια για να γλυτώσουν τη σύλληψη

Έριχναν πυροβολισμούς στον αέρα μετέχοντας σε γλέντι σε περιοχή του Οροπεδίου Λασιθίου δύο νεαροί από το Ηράκλειο, αλλά μόλις τα… παλικάρια αντιλήφθηκαν την παρουσία αστυνομικών το έβαλαν στα πόδια.

Οι νεαροί, που στο μεταξύ είχαν μπει στο αυτοκίνητό τους, μόλις διαπίστωσαν ότι τους είχαν μπλοκάρει οι αστυνομικοί, κατέβηκαν και άρχισαν να τρέχουν στα χωράφια. Ο ένας συνελήφθη γρήγορα ενώ ο άλλος το πρωί του Σαββάτου παραδόθηκε στην ασφάλεια Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Συνελήφθησαν χθες (18.09.2021) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Λασιθίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Οροπεδίου Λασιθίου, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου, δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Οροπεδίου Λασιθίου εντοπίστηκαν οι ανωτέρω ημεδαποί κατά την διάρκεια την οποία επέβαιναν σε Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο και προέβαιναν σε άσκοπούς πυροβολισμούς.

Από αστυνομικούς των ανωτέρω υπηρεσιών οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση κατά την διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν.

Ακολούθησαν έλεγχοι στους ημεδαπούς και στο Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο κατά την διάρκεια των οποίων βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου, γεμιστήρας, φυσίγγια και  κάλυκες».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος