Κοζάνη: Εντολή ανανέωσης ενότητας και προοπτικής ζήτησε ο Νίκος Ανδρουλάκης

«Νικητής θα είναι το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη», τόνισε από την Κοζάνη, λίγα 24τράωρα από τον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΚΙΝΑΛ, ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Δεσμεύομαι ότι το βράδυ της Κυριακής δεν θα υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, τόνισε, ζητώντας να προσέλθουν στις κάλπες εκ νέου αύριο Κυριακή τα μέλη και οι φίλοι του ΚΙΝΑΛ και να δώσουν καθαρή εντολή, ανανέωσης, ενότητας κα πολιτικής προοπτικής.

Κοζάνη: Εντολή ανανέωσης ενότητας και προοπτικής ζήτησε ο Νίκος ΑνδρουλάκηςΟ κ. Ανδρουλάκης στην ομιλία του τόνισε ακόμα ότι ο λαός επιστρέφει στην παράταξη εξαιτίας των πολιτικών και των αδιεξόδων που δημιούργησαν Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ αναζητώντας την ελπίδα. «Αν ενώσουμε την θέλησή μας να είστε σίγουροι ότι δεν θα σας απογοητεύσω ποτέ», τόνισε ακόμα ο κ. Ανδρουλάκης λέγοντας χαρακτηριστικά: «Να γίνουμε ένα, ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ να ανατείλει πάλι ως ήλιος της δικαιοσύνης και κοινωνικής αξιοπρέπειας για όλους. Την Κυριακή το βράδυ θα είμαστε νικητές για τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας. Από την Κυριακή το βράδυ ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης χάνουν τον ύπνο τους».

Τέλος ο κ. Ανδρουλάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο σύστημα υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας που ανέδειξε η πανδημία. Ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην απολιγνιτοποίηση και στο χρόνο αυτής, κατηγορώντας το ΣΥΡΙΖΑ και την Ν.Δ., τονίζοντας την ανάγκη της σταδιακής απόσυρσης των λιγνιτικών μονάδων, της βιώσιμης μετάβασης την αποκατάσταση των εδαφών. «Εμείς θέλουμε οι πράσινες πολιτικές να γίνουν κτήμα όλου του λαού και όχι της ολιγαρχίας που θέλει ο κ. Μητσοτάκης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρουλάκης. Έκανε επίσης αναφορά στην αναγκαιότητα δημιουργίας σύγχρονων υποδομών και την ανάπτυξη των σιδηροδρομικών γραμμών, σε ότι αφορά στην επόμενη ημέρα μετά την απανθρακοποίηση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος