Διήμερη επίσκεψη του Αλ. Τσίπρα σε Λασίθι και Ηράκλειο

Διήμερη επίσκεψη σε Λασίθι και Ηράκλειο πραγματοποιεί την Πέμπτη και την Παρασκευή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, με ανοιχτή ομιλία στις 8 το βράδυ της Παρασκευής στο Ενετικό Λιμάνι του Ηρακλείου.

Ο κ. Τσίπρας στις 11 το πρωί της Πέμπτης θα επισκεφθεί το νοσοκομείο Ιεράπετρας και στη συνέχεια θα περπατήσει στο κεντρικό πεζόδρομο της πόλης. Στις 12.30 το μεσημέρι θα περιοδεύσει στο κεντρικό πεζόδρομο του Αγίου Νικολάου και μισή ώρα αργότερα θα έχει σύσκεψη με εκπροσώπους φορέων του νομού Λασιθίου.

Διήμερη επίσκεψη του Αλ. Τσίπρα σε Λασίθι και ΗράκλειοΤο πρωί της Παρασκευής στις 10.30 θα κάνει περιοδεία στο εμπορικό κέντρο του Ηρακλείου και στις 11 θα έχει σύσκεψη με εκπροσώπους τοπικών φορέων και επιμελητηρίων.

Στις 8 το βράδυ θα γίνει η ανοιχτή ομιλία στο Ενετικό Λιμάνι, στην προβλήτα του μικρού Κούλε.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ν.Ε. Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., «για την πραγματοποίηση της ανοιχτής ομιλίας θα υπάρξει μέριμνα ώστε να μην δημιουργηθεί συνωστισμός και να τηρηθούν όλα τα αναγκαία μέτρα πρόληψης της πανδημίας. Καλούνται οι συμμετέχοντες να φορούν μάσκα και να κρατούν αποστάσεις».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος