Οι επαφές του ΥΦΥΠΕΞ Κ. Βλάση στον Λίβανο

Σειρά επαφών με τους Έλληνες ομογενείς, είχε ο Υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, κ. Κώστας Βλάσης, κατά την επίσκεψή του στον Λίβανο.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Βλάσης επισκέφθηκε τα γραφεία της Ελληνικής Κοινότητας Βηρυτού, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με τα προεδρεία της Ελληνικής Κοινότητας Βηρυτού, της Ελληνικής Λέσχης Βηρυτού και του Συνδέσμου Λιβανίων Αποφοίτων Ελληνικών Πανεπιστημίων. Ακόμα, είχε επαφές με τους επίτιμους Προξένους της Ελλάδος στη Συρία, επιθυμώντας να αποκομίσει μία άρτια εικόνα των θεμάτων στη χώρα.

Ο Υφυπουργός, κατά την παραμονή του και λόγω της θεσμικής αρμοδιότητάς του, πραγματοποίησε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με την Αυτού Θειοτάτη Μακαριότητα, τον Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη Ι’ στο Μπαλαμάντ, καθώς και με τον Μητροπολίτη Βηρυτού Ηλία Audi, συζητώντας για εκκλησιαστικές και θρησκευτικές υποθέσεις.

Μάλιστα, το πρόγραμμα συμπεριλάμβανε επίσκεψη του ΥΦΥΠΕΞ και στο Ορθόδοξο Νοσοκομείο St. Georges, στους χώρους του οποίου τον ξενάγησε ο γενικός διευθυντής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος